Dorpshuis

Aan alle verenigingen die gebruik

maken van de zalen in

Partycentrum ’t Maoske

 

De Moer, 1 januari 2016

 

Geachte heer of mevrouw,

Voor uw wensen met betrekking tot het gebruik van de faciliteiten bij Partycentrum ’t Maoske, informeren wij u graag over het volgende.

 

Wij willen u vragen om uw huurwensen voor het jaar 2016 kenbaar te maken middels een aantal formulieren die op onze website www.maoske.nl te vinden zijn. Omdat wij enige vertraging in de behandeling hiervan willen mijden, vragen wij u deze formulieren zo volledig en reëel mogelijk in te vullen. Houd hierbij rekening met eventuele opbouw-, inrichtings- en/of voorbereidingstijd.

 

Omdat wij een planning moet maken voor ons personeel en daarbij met een aantal aspecten rekening moeten houden, vragen wij u het aan te geven indien er activiteit gepland wordt waarbij veel gasten of publiek verwacht wordt. Dit is door te geven via aan extra formulier dat terug te vinden is op onze website.

 

Voor de volledigheid wijzen wij u op de UVH, Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze zijn op onze website terug te vinden. Indien u deze graag wilt ontvangen kunt u ons hier over telefonisch of per e-mail benaderen.

 

Graag willen wij u er op attenderen dat indien u extra activiteiten of evenementen wilt organiseren, wij graag met u meedenken over de mogelijkheden. Tevens behoren cursussen, seminars of vergaderingen ook tot de mogelijkheden, indien u deze met ons overlegd.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 013-5159295. Uw reactie zien wij graag tegemoet via e-mailadres: info@maoske.nl

 

Graag horen wij binnenkort van u.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Fam. de Bie

Partycentrum ’t Maoske

Adres

Partycentrum 't Maoske
Middelstraat 24
5176 NJ De Moer
T: 013-515 9295
F: 013-515 9317
M: info@maoske.nl

Hier bekijkt U ook onze feestlocatie in Molenschot
Herberg de Drie Linden

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag v.a. 10:00
Woensdag v.a. 10:00
Donderdag v.a. 10:00
Vrijdag v.a. 10:00
Zaterdag v.a. 10:00
Zondag v.a. 10:00

Onze zalen zijn 7 dagen in de week open op reservering